dimecres, 17 de setembre del 2008

GARO Especial: La bèstia de la Nit Blanca - La història

Compte amb els spoilers: aquest article n'és ple.

Durant una cacera d’horrors al districte nord, en Koga troba una nena aprenenta de Sacerdotessa Makai què ha vingut des de Kantai a trobar-lo amb un encàrrec del traspassat sacerdot Amon. Tot i el seu excepticisme inicial, la Rin assoleix fer-se creure per ell. A casa d’en Koga, ella invoca el difunt. L’Amon exposa que la que fou la seva deixebla, la Jabi, encara és viva i que l’hauria d’anar a despertar i treure d’on es troba: al tronc d’un arbre màgic.

A un altre lloc, una parella fa un forat per enterrar-hi un cadàver. Però aquest reviu, transformant-se en un ésser diferent què devora la dona i converteix l’home en sequaç.

Al refet Santuari de l’Est arriba en Rei després d’una nit d’activitat, i el sacerdot resident li encarrega d’anar cap a Kantai perquè s’hi ha de celebrar una cerimònia durant un eclipsi de sol, amb l’objectiu que el dimoni Lègules no porti tot el seu clan a través de la barrera de poder de l’eclipsi.

En Koga i la Rin arriben a Kantai. Ell rememora algunes escenes de quan era petit. Són interceptats per en Tsubasa Yamagatana, el Cavaller de la Nit Blanca –germà de la Rin– què no els deixa continuar la seva missió perquè creu implica ressuciat un mort. La interveanció de la sacerdotessa en cap de Kantai, Garai, a favor dels nouvinguts només omple en Tsubasa de ressentiment, però ella veu un símbol important en el fet que la Rin tingui el mateix nom que la difunta mare d’en Koga, de la qual ell amb prou feines en serva algun record. Però la Rin està molt dolguda per la fredor del seu germà, adquirida d’ençà que esdevingué cavaller Makai.

La missió de la nena és obrir, i mantenir obert, el camí cap a un bosc màgic situat en una dimensió paral.lela, fins que en Koga i la Jabi tornin. Ell hi accedeix i s’encara a l’arbre màgic que la reté i a la qual es nega a alliberar. L’arbre contrarresta els seus esforços utilitzant contra ell records de persones que causen o causaren un gran impacte en la seva ment: Barago, Rei, Taiga, Kaoru i Kodama.

Mentre, la Rin s’adona que alguna cosa està sortint de la porta que ella manté oberta, i comença a alarmar-se.

En Rei arriba a Kantai, assolint posar-se en bons termes amb en Tsubasa, qui ja tenia notícia de la seva arribada.

Un cop superades les distraccions mentals de l’arbre màgic, en Koga penetra al seu tronc i s’endinsa en el seu entramat peculiar. Zaruba localitza la Jabi en un nòdul, però l’arbre no els permet d’acostar-s’hi, per la qual cosa en Koga invoca l’armadura daurada de Garo, incloent-hi el cavall Maten.

La Rin té problemes. Les presències que surten del bosc màgic l’assetgen i l’espanten, posant en seriós perill l’obertura del portal.

Garo es pot acostar al nòdul que conté la Jabi i la crida –la seva veu, segons l’Amon, aconseguiria despertar-la– però encara està massa lluny, i l’arbre es pren malament aquest intent. Durant la lluita, Maten és agafat per un dels filaments del nòdul; en Koga assoleix despertar la Jabi, però per a alliberar-la caldrà que l’espasa prengui una nova tansformació per a resultar prou eficaç contra la seva presó. Quan ella és lliure, tots dos surten, just quan la terroritzada Rin ja no pot mantenir obert el camí.

Mentre, el dimoni encarnat en un cadàver, Lègules, amb l’ajut de l’home al que ha esclavitzat, localitza i desperta alguns dels membres de la seva família. S’endinsa a una placeta plena de gent i xucla la vida a tothom.

Encara a Kantai, en Koga rep una comunicació del Santuari del Nort revelant la presència de Lègules, i que només podrà aturar-lo una fletxa especial –la Fletxa Falcó– guardada en un santuari de Kantai. La sacerdotessa Garai explica la història de la Fletxa Falcó i de la seva relació amb Lègules: la fletxa es va crear per a trencar la barrera de l’eclipsi, però si es clavava a terra amb un sacrifici durant l’eclipsi, el resultat seria el mateix que si Lègules pogués usar la barrera: els dimonis envaïrien la terra. La Fletxa Falcó és tradicionalment llençada contra la barrera dels eclipsis pel Cavaller de la Nit Blanca, però la tradició no s’ha perpetuat amb la puresa requerida.

En Tsubasa entra a la reunió i rebutja la presència de la Jabi, aduïnt que no és humana. La discussió que segueix, on també ell defensa el seu dret a encarregar-se de Lègules –és descendent del primer Cavaller de la Nit Blanca què el desterrà la primera volta– s’acaba amb l’arribada d’en Rei, què puntualitza que aquell primer cavaller es va aliar amb els horrors.

El grup sencer va a veure la Fletxa Falcó; la Garai els commina a oblidar totes les disputes i aplicar-se a protegir la valuosa fletxa. Però la Jabi descobreix que s’ha afeblit i no serà capaç de trencar la barrera, per la qual cosa ella l’omplirà amb un poder nou.

Mentre la Jabi i la Garai s’hi posen, els tres cavallers, després d’envoltar el santuari amb una barrera protectora màgica, se situen a fora per a defensar-lo dels dimonis que venen a apoderar-se de la fletxa. Tenen feina a no ser superats, però aviat Lègules s’hi presenta, decanta la balança al seu favor i pot trencar l’encanteri protector. La Rin intervé quan veu que ell és a punt de fer-li mal al seu germà, i això atrau l’atenció del monstre. Aquest li llança una mena de llengua bifurcada, la qual és tallada per l’espasa de Garo, però no pot evitar que la sang resultant, molt virulenta, impacti el braç de la Rin com si fos una bala.

Ningú sembla poder evitar que Lègules entri al santuari, però la Jabi ja ha acabat i s’hi enfronta amb la regenerada Fletxa Falcó a la mà. No hauria pogut impedir que ell la hi prengués, si no hagués estat perquè Garo l’agafà per sorpresa i acabà desapareixent.

Donada la gravetat de la situació de la Rin, la Jabi s’ofereix a salvar-la fent una mena de transfussió de sang que posa en gran risc la seva vida.

En Tsubasa intenta, inútilment, obtenir una resposta de Gorba, el seu braçalet-guia, però Zaruba li fa observar que es capté rar des del combat. La presència afegida d’en Koga i d’en Rei no és ben rebuda, rebutja el suggeriment que li fan d’anar a veure la Rin. En Koga li tira en cara la seva fredor amb la seva germana, cosa que no el posa de millor humor: En Tsubasa es justifica dient que si no deixa de banda els sentiments no es pot protegir ningú, però en Koga li fa notar que ells lluiten pels que volen defensar i li pregunta per qui lluita ell, fent-li notar que la Rin ha lluitat per ell.

L’eclipsi és a punt de començar i en Rei i en Koga patrullen esperant senyals d’activitat per part de Lègules. La Sílver els fa notar que el dimoni es pot transferir fàcilment d’horror a horror, per la qual cosa no és fàcil desfer-se’n. En Zaruba afegeix que el podria tenir ell mateix a dins. Ambdós cavallers recorden l’estranya conducta del bracelet-guia d’en Tsubasa, i corren.

L’arriscada operació de la Jabi ha tingut èxit. En Tsubasa no pot dissimular la seva alegria i li deimana perdó per la seva actitut anterior. Precisament llavors el seu braçalet “es desperta”: una mà li arrabassa la Fletxa Falcó que ell tenia i una altra agafa la Rin pel coll de la roba. Lègules es materialitza i els diu que ja no necessita la barrera de l’eclipsi. Fuig.

Quan hi arriben en Koga i en Rei, tots quatre van al bosc de Naraku, on en Zaruba ha detectat la presencia demoníaca. El bosc té la seva pròpia versió de la llei de la gravetat, i avançar va resultar ser com caure.

Hi ha una batalla “aèria” entre els horrors i en Koga, en Rei, la Jabi i en Tsubasa, però no troben Lègules fins que surten del bosc. Ell posa la Rin en mans d’un altre dimoni i s’enfronta al quartet armat de la Fletxa Falcó, però la Jabi s’avança i s’afanya a seguir la Rin. Els tres cavallers no poden aturar-lo gaire temps, i Lègules intercepta la Jabi quan es disposava a alliberar la nena dels seus lligams, i en Koga s’hi interposa quan anava a acabar amb ella amb l’ajut de la llengua bifurcada. Tots dos s’hauran d’encarar sols a Lègules, perquè en Rei i en Tsubasa tenen molta feina desfent-se dels horrors que els ha enviat el dimoni.

La plenitut de l’eclipsi transforma Lègules, i aviat farà sortir munts d’horrors a la superfície, què s’escamparan per arreu. La lluita de la Jabi i en Koga per la possessió de la fletxa i per la Rin és molt difícil. La Jabi acaba envoltada d’horrors després de perdre la fletxa, i en Koga sota un munt de roques. Gràcies al pinzell màgic de la Rin, ell s’allibera i assoleix invocar els guants de la seva armadura només amb el pensament, podent impedir gràcies a això que Lègules clavi la fletxa a la nena.

A partir d’ara l’armadura s’anirà materialitzant peça per peça, mentre rebutja les escomeses del monstre en què s’ha convertit Lègules, podent prendre-li la fletxa. Però ell li llença una de les seves llengües bifurcades i no pot evitar que fins i tot li travessi l’armadura, cosa que li genera una infecció instantània i excepcionalment agressiva. En Koga, sense temps de pensar-s’ho gaire, intenta una solució igual d’extrema: es clava la Fletxa Falcó a la ferida. Aquest remei desesperat assoleix destruir la infecció amb la mateixa rapidesa amb la que ha aparegut, però també té un altre efecte.

La interconnexió màgica entre la fletxa i l’armadura les transforma totes dues. Llavors, Garo remunta el cel i llença la fletxa assolint, d’un sol cop, eliminar Lègules i destruir la barrera de l’eclipsi. Tot seguit els horrors que envaïen el món desapareixen també.

Després d’engegar l’armadura, en Koga té una visió dels seus pares com a protectors seus –cosa que la petita Rin ja havia intuït–, i somriu. Després dels comiats, en Koga torna a casa seva per descobrir que la Kaoru ja ha tornat, per a quedar-se.

Gràcies, Radix, un cop més, pel teu ajut.

7 comentaris:

Radix ha dit...

Em sembla que aquest dos missatges tenen tota la pinta de "spam" son "bots", programes que aleatoriament insertan comentaris als blogs per fer publicitat i demés.... sempre amb frases semblants a aquestes ;)

Pero en fi, jo també m'hi trobo.... T'ha quedat molt curiós l'article.....i creus finalment que en Koga invoca amb el seu pensament l'armadura perqué es materialitzi peça a peça? bé, potser es la única explicació llógica.....

Salutacions

Sara ha dit...

M'ho havia semblat, que eren spam! Doncs au, ja estan liquidats!

Això d'invocar l'armadura amb el pensament... trobes alguna altra explicació? Jo no.

Gràcies, noi.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.