dissabte, 31 de gener de 2009

GARO Project

Actualitzat: 21 de març, 2009

El grup musical de nom Garo Project nasqué de i per a Garo. Els seus components són cinc dels actors, incloent-hi els tres protagonistes: Masaki Kyomoto, Ryosei Konishi, Mika Hijii, Ray Fujita i Hiroyuki Watanabe.

S'han confiat a aquest curiós grup pop quatre peces musicals: els dos endings de la sèrie (originalment cantants només per en Masaki Kyomoto), i la cançó final de l'Especial, a més d'un extra que, en principi, no té res a veure amb Garo.


KYOMOTO MASAKI / 京本政樹Nascut a Osaka el 21 de gener de 1959. Actor, cantant i músic. I sembla que és molt famós, a Japó.

Ha fet molta televisió (Chiritotechin, Satomi Hakkenden, Chotto Matte Kami-Sama, Bibo no Mesu...)

En Masaki ha estat l'ànima de Garo Project, el cap de colla, l'escriptor, el compositor, l'arranjador i el productor de les seves cançons. Els seus anys i la seva experiència l'acreditaven per a dur a bon terme aquesta activitat.

Un vídeo amb escenes de la sèrie televisiva Anmitsu Hime.
KONISHI RYOSEI / 小西遼生 (Abans: Konishi Hiroki / 小西大樹 )Nascut a Tòquio el 20 de febrer de 1982. Actor, cantant, actor de doblatge.

La seva activitat artística tira més aviat cap al cinema (Heibon Punch, Hana Guerila...) i el teatre musical (Prince of Tennis, Les Miserables...), tot i que ha fet alguna cosa de televisió (Komyo ga Tsuji...) i doblatges (School Rumble, Sugar Sugar Rune). Sembla que també li van la guitarra i escriure cançons.

Dins del grup, se li ha confiat el paper del solista la major part de vegades.

Tot seguit el trailer de Hana Guerila, a estrenar en 2009.

Watch more Mymedia Yam videos on AOL Video
HIJII MIKA / 肘井美佳Nascuda a Tòquio el 13 d'0ctubre de 1982. Graduada en Administració. Actriu.

La seva activitat artística es desenvolupa des de 2004 en el cinema (Tameiki no riyu, Happy Flight...) i en televisió (Kamen Rider Blade, Kiniro no tsubasa...). És l'única del grup que no sembla tenir cap vinculació amb el món musical.

Un fotograma de la pel.lícula Ninja, a estrenar en 2009.
FUJITA RAY / 藤田玲 / Michael Ray DavidNasqué a Tòquio, el 6 de setembre de 1988, i és fill d'un francès i d'una japonesa (d'aquí la duplicitat de noms). Actor i músic.

Ha fet televisió (Kamen Rider 555, HR Plus...), cinema (Itoshii Koto Dekinai, Arakure Knight...); encapçala el seu propi grup musical, de nom Dustz; toca la bateria, el sintetitzador, el piano, etc.

Dins de Garo Project, a part de cantar alguns troços com a solista, també és l'autor de la lletra de "rap" que conté Akai Bara.

Tot seguit, la cançó Future, per Dustz, amb en Ray com a vocalista.

WATANABE HIROYUKI / 渡辺 裕之Nascut el 9 de desembre de 1955, a Ibaraki. Actor.

Ha fet televisió (Oedo Yoshiwara Jikencho, Ultraman Gaia...), cinema (Shibuya Monogatari, LoveDeath, Gamera 3...). També ha produït pel.lícules i sèries, i s'ha infiltrat dins del món de l'animació.

No he estat capaç de trobar res al seu currículum que faci sospitar tendències musicals, però els vídeos de les cançons de Garo Project que posarem més endavant ens l'ensenyen picant la bateria.

Per dissort, no m'ha estat possible trobar cap imatge d'ell que il.lustri d'alguna manera algun dels seus treballs.

2 comentaris:

Radix ha dit...

Un gran grup que ens ha deixat cançons d'ensomni dins de GARO.

Estic desitjant veure la peli de Ninja on surt la Kaoru.

Salutacions !!

Mitra ha dit...

Hola, guapi! Miraré si puc trobar el trailer de la pel.lícula. De moment només n'he trobat fotogrames solts.