diumenge, 23 de novembre del 2008

GARO Especial: imatges inèdites / imágenes inéditas

Article bilingüe / Artículo bilingüe
Only for Spanish people.

SPOILER!

CATALÀ

Sembla que la versió del Garo Especial que ha publicat Selecta Visión ha deixat de banda alguna escena. En la meva cerca de material, he ensopegat al YouTube un fanvídeo d'una tal Roselaura77, anomenat Destinos el qual conté, entre altres, imatges de la fi de l'Especial, que van des que Koga s'adona que la Kaoru ha tornat fins que la veu al jardí disposant-se a pintar.

ESPAÑOL

Parece que la versión del Garo Especial que ha publicado Selecta Visión ha prescindido de alguna escena. En mi búsqueda de material, he dado en YouTube con un fanvídeo de una tal Roselaura77, llamado Destinos que cotiene, entre otras, imágenes del final del Especial, que van desde que Koga se da cuenta que Kaoru ha vuelto hasta que la ve en el jardín disponiéndose a pintar.

2 comentaris:

Radix ha dit...

Es veritat !!
Al minut 1:33 es veu com en Koga corre cap al jardí baixant les escales de la casa i es troba la Kaoru allà.
Potser es un tros d'escena eliminada, pero m'agrada més com l'hem vist aquí, ja que de sobte apareix en Koga darrera d'ella i no hi veiem en Gonza, que li treu algo de romanticisme a l'escena ¿no creus?
Salutacions !!

Sara ha dit...

Doncs, no ho sé. A mi m'ha fet molta gràcia veure en Koga corrent emocionat, pel contrast que suposa al seu comportament habitual.
Se us correponent les salutacions, senyor!